Tävlingar

Här kan du läsa om alla våra golftävlingar på Knistad Herrgård.

För mer info och anmälan till tävlingar, kontakta Knistad Herrgård eller läs mer på golf.se.

Tävlingsschema 2021

Gökottegolfen – 1a maj
Klassiska gökottegolfen är tillbaka med lite tidigare start, spelas 2-manna greensome 18 hål och avslutas med gemensam lunch.
Nationaldagens flaggtävling – 6e juni
Hur långt kan du komma innan du måste sätta flaggan i marken? Här gäller det att hålla i slagen så långt det bara går, för när du har gjort ditt SHCP + banans par(72), så är tävlingen slut! Har du kvar slag att bruka efter att du satt den i kopp på hål 18? Då slår du ut igen på hål 1 tills de är slut!
Grand Mix – 12 juni
Mixtävling med 3 tävlingar i 1! Första 6 hålen spelas bästboll, andra 6 spelas greensome och sista 6 spelas foursome. En rolig och varierande tävling! Avslutas med en trevlig middag där den stora vandringspokalen ska delas ut till vinnande paret.
Midsommargolfen – 25e juni
Klassiska midsommargolfen som fortsätter att vara fullbokad långt i förväg! Dagen startar med en shotgunstart klockan 10.00, spelformen är greensome. Efter rundan väntar en härlig aftergolf i midsommarsolen och kvällen bjuder på grillmiddag och underhållning i världsklass!
Race To Espanie – 21 juli

En 2 manna scramble med chans att vinna en resa till Spanien. Fantastiskt prisbord och häftigt HIO pris

Golfveckan – V.30
Läs mer om golfveckan nedan
Herrgårdsgolfen – 5-6 augusti
En 2-dagars tävling där vi startar dag 1 med bästboll klockan 11.00. I halvtid har vi en härlig kväll med middag och underhållning i världsklass. Dag 2 är det dags för greensome klockan 09.00 och avrundas med prisutdelning.
Klubbmästerskapen – 13-15 augusti
Klubbmästerskapen för våra medlemmar. Spelas i åldersklasser under fredagen och lördagen för att sedan under söndagen avgöra vem som är bästa herr och dam på klubben.
Lady Masters – 18e september
Avslutning för damgolfen, med 18 håls spel fyllt av roliga sidotävlingar, och avrundas med en middag på kvällen.
____________________________________________________________________________________________________________________________

Golfveckan v.30

Under vecka 30 så har vi golfveckan på Knistad, en vecka fylld av golftävlingar med olika arrangörer och sponsorer.
Fler tävlingar tillkommer så snart datumen är satta.

Tisdag 27/7 – The Battle of Knistad –  Individuell poängbogey, shotgunstart kl.10:00. Steffo och Niklas Strömstedt specialtävling. Individuell poängbogey med flera ovanliga regler och lagtävlings inslag. Middag och prisutdelning på kvällen.

Onsdag 28/7 – Tävling sponsor PGA- Singeltävling slag golf. Rullande start från kl 9:00

Torsdag 29/7 – Halmstad golf on tour–2 manna scramble. Shotgun kl.8:00

Fredag 30/7 – Tävling sponsor Loft- 4 manna scrambel. Shotgun kl.8:30

Lördag 31/7 – Grannsamverkan – 2 manna bästboll. Rullanda start kl.8:30 Knistad alla härliga matproducerande grannar dukar upp smakprover på golfbanan.


Vill du veta mer om våra Tävlingar?