Shop och träning

LOFT Golfshop erbjuder en komplett golfshop med utrustning från Callaway, Titleist, Taylormade och Footjoy. Hos oss hittar du i stort sett allt du behöver för att höja ditt spel till nästa nivå.

Hos oss kan du boka en customfitting av dina nya klubbor som du får helt skräddarsydda efter din svinghastighet, spelnivå och känsla. Du kan antingen boka när våra leverantörer är på plats, eller kontakta oss för en helt egen tid.

LOFT erbjuder även träning med Stefan Jönsson, PGA, som har 30 års erfarenhet av golfträning. Stefan kommer senast från Mariestads golfklubb där han haft hand om golfshop samt träningsverksamhet i närmre 30år.

Privat och grupplektioner
Vi erbjuder vem som helst att boka tid hos oss för privat eller grupplektioner. Vi anpassar träningen helt efter era önskemål och målsättningar. Vi gör ingen skillnad på om ni är fler vid ett tillfälle, och fördelar tiden jämnt mellan alla deltagare.

Priser
20min – 300kr
60min – 850kr

För bokning av customfitting, privat/grupplektioner och våra evenemang, klicka dig vidare HÄR

Medlemmars kupongträning
På uppdrag av Knistad sköter LOFT årets kupongträning, som består av 3 träningar i veckan. Tiderna är densamma varje vecka, men meddelas ut vid ändring. Vilken typ av träning som sker på respektive tid ändras från vecka till vecka, som kommer mer info om. Träningstiderna för medlemskuponger är som följer;

Måndagar 18-19 och 19-20
Torsdagar 9-10


Hör av er om ni har frågor